Община Русе започна подмяна на старите и амортизирани предпазни прегради по протежение на тревната разделителна

...
</TD
>Община Русе започна подмяна на старите и амортизирани предпазни прегради по протежение на тревната разделителна
Коментари Харесай

Подменят прегради по натоварените булеварди в Русе

Община Русе започна подмяна на старите и амортизирани предпазни прегради по продължение на тревната разграничителна линия по най-натоварените булеварди в града. В момента екипите на Оперативна програма " Комунални действия “ работят по бул. " Цар Освободител “ в правата сред Пантеона и Кръговото.

След разбор е открито, че най-натоварените кръстовища в Русе са точно Кръговото до полицията и кръстовището на Симовата мелница. Затова е взето решение активността по монтирането на новите заграждения да стартира там, където трафикът е максимален. Досегашните загради са изцяло амортизирани, някои са потърпевши и са окривени от произшествия, закрепването им е компрометирано, като тук-там са били захванати със подръчни средства, съобщи Русе Медиа.

Новите загради са със специално покритие и имат светлоотразителен детайл в средата. Заедно с тях се подменят и се слагат и нови колчета, за които става захващането. Старите преградни пана се оглеждат, част от тях се бракуват, а други, които подлежат на ремонт, се поправят и се пренасочват за прилагане към дребните обитаеми места по нужда. След Кръговото, подмяната ще продължи в посока бул. " Христо Ботев “, след което на по-късен стадий ще се работи по бул. " Липник “.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР